1. wasmachines
  2. Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing

Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing op onze pagina.

Specificaties Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing, Siemens smartFinish

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

82,57 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing

De Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing is een revolutionaire wasmachine die een grote hoeveelheid beddengoed in één keer kan wassen. Met een vulgewicht van 10 kilogram kan je nu de was van een hele week in één keer doen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Deze intelligente wasmachine doseert ook automatisch het wasmiddel, waardoor je water en energie bespaart en je kleding langer mooi blijft. Naast het wassen van grote hoeveelheden wasgoed, is de Siemens WG56B2A7NL ook ideaal voor kleine wasjes. Met het zuinige programma powerSpeed 59' kan je een halfvolle trommel binnen één uur wassen, perfect voor als je haast hebt. En voor degenen die een hekel hebben aan strijken, is er de smartFinish functie. Deze stoomfunctie vermindert maar liefst de helft van alle kreukels in je overhemden, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het strijken. Een ander handig kenmerk van de Siemens WG56B2A7NL is dat je deze wasmachine op afstand kunt bedienen met de HomeConnect app. Je ontvangt automatisch een melding via de app wanneer je was schoon is. Dit betekent dat je de wasmachine kunt starten, pauzeren of stoppen, zelfs als je niet thuis bent. Met de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing wordt het doen van de was een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi omdat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je een halve belading schoon binnen 59 minuten. Dankzij de smartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, omdat dit kreukels vermindert.

Minpunten
  • De stoomfunctie is ongeschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing

De Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,8 cm

De Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing, Siemens smartFinish. 

De Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing weegt 82,57 kg.